Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile sunt în alertă: 150 de utilaje de deszăpezire și peste 500 de lucrători sunt gata să intervină pentru deszăpezirea străzilor din Sectorul 4

Radu Pop
Primaria Sectorului 5
utilaje deszapezire

Având în vedere prognoza meteorologilor, emisă inclusiv pentru Municipiul București, conform căreia, în Capitală sunt așteptate precipitații însemnate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, echipajele de deszăpezire ale Sectorului 4 au intrat deja în dispozitiv.

„Astfel, aproximativ 150 de utilaje multifuncționale, dotate corespunzător atât pentru operațiile de pluguit cât și pentru cele de împrăștiere de material antiderapant, de capacitate mare dar și utilaje mici, sunt pregătite să acționeze, la nevoie, pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale dar și de pe cele secundare.

Acestora li se adaugă peste 500 de lucrători ai operatorului de salubritate și ai primăriei care pot interveni de urgență pentru curățarea trotuarelor, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor stațiilor de tramvai precum și a căilor de acces în spitale și alte instituții publice.

Totodată, pentru combaterea poleiului, a fost asigurat un stoc de aproximativ 2500 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantității, dacă situația din teren o va impune.

Toate situațiile dificile referitoare la deszăpezirea străzilor pot fi semnalate la numărul de urgență 021.9441”, transmit autoritățile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.