Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul ameninţării cu bombă de la un local din Ploieşti este un client nemulţumit - El a fost internat la Psihiatrie

catuse politie

Autorul ameninţării cu bombă de duminică seară, care a vizat un local situat în centrul municipiului Ploieşti, în imediata apropiere a unui centru comercial, a fost prins de poliţişti, fiind vorba despre un client recalcitrant care a fost dat afară de personalul unităţii respective, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 32 de ani domiciliat în Ploieşti.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării unor îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, iar reprezentantul legal al localului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020, întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcţionarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul care a lansat ameninţarea cu bombă fusese în acel local, dar din cauza comportamentului său recalcitrant, a fost dat afară de personalul unităţii, fapt care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.