Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul atacurilor din Noua Zeelandă a luat o decizie! Anunțul făcut de avocatul său din oficiu

Deccan Chronicle
Criminal Noua Zeelandă

Extremistul australian Brenton Tarrant, inculpat pentru atacurile comise vineri la două moschei din oraşul neo-zeelandez Christchurch şi soldate cu 50 de morţi, intenţionează să se apere singur şi pare a fi o persoană "raţională", a declarat luni, pentru AFP, avocatul său din oficiu, conform agerpres.ro

"El doreşte să-şi asigure propria apărare în această anchetă", a declarat avocatul Richard Peters, care iniţial l-a asistat pe Tarrant, inculpat sâmbătă pentru omucidere.

Emoții URIAȘE pentru un fost deputat PSD - Înalta Curte, așteptată să dea decizia definitivă. DNA a cerut 7 ani de închisoare


Brenton Tarrant, 28 de ani, fascist şi rasist autoproclamat, a crescut la Grafton, dar a călătorit foarte mult în străinătate în ultimii zece ani. De câţiva ani, locuia în Noua Zeelandă, la Dunedin, la 300 de kilometri sud-vest de Christchurch. Luni, ministrul australian de interne, Peter Dutton, a declarat că suspectul a petrecut numai 45 de zile în Australia în ultimii trei ani şi nu figura pe nicio listă de supraveghere antiteroristă. 

Brenton Tarrant a compărut sâmbătă în faţa instanţei, care l-a acuzat de crimă. Militantul de extremă dreapta a ascultat impasibil acuzaţiile ce i-au fost aduse şi nu a solicitat să fie eliberat pe cauţiune, rămânând în închisoare până la următoarea înfăţişare, prevăzută pentru data de 5 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.