Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul CARNAGIULUI din Times Square, acuzat pentru OMOR - FOTO/VIDEO

times square

Poliţia l-a acuzat de omor şi tentativă de omor pe bărbatul care a intrat cu maşina în pietoni joi în Times Square din New York, provocând moartea unei persoane şi rănirea altor 22, relatează vineri DPA, potrivit agerpres.

 

content-image, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanţă halucinogenă (PCP, fenciclidină) şi a declarat poliţiei că Dumnezeu i-a spus să facă asta, a informat CNN vineri dimineaţă, citând o sursă din cadrul poliţiei.

Lucrurile SE COMPLICĂ în Orient: SUA a trimis un al doilea portavion

Rojas suferă de "probleme psihologice" şi le-a spus poliţiştilor că se aştepta să fie împuşcat de forţele de ordine, a precizat CNN.

Rojas a fost arestat la faţa locului după ce a încercat să fugă şi a fost dus la un spital pentru a fi testat pentru consum de droguri şi alcool.

Conform relatărilor martorilor, el conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square când a virat pentru a intra pe strada 42 şi, conducând pe contrasens, a urcat bordura şi a intrat în pietoni, prima victimă fiind o turistă de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era însoţită de sora sa, de 13 ani, aceasta fiind rănită, potrivit autorităţilor.

content-image

Rojas şi-a continuat cursa pe contrasens şi a călcat cu maşina trecătorii din zona pietonală până ce s-a izbit de un stâlp, pe strada 45.

Richard Rojas, care a lucrat în cadrul armatei din 2011 până în 2014, a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub efectul alcoolului şi alte încălcări ale legii. În martie, a fost reţinut ultima dată după ce a ameninţat cu cuţitul la gât o persoană.

Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a declarat că nu există indicii care să arate că ar fi vorba despre un act de terorism.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.