Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul dublei crime de la Botoșani, care s-a folosit de o fetiță de 13 ani ca să scape, condamnat pe viață

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

O dublă crimă zguduia România în urmă cu doi ani. În aprilie 2022, în comuna Cristinești din județul Botoșani, un bărbat în vârstă de 55 de ani a comis un dublu asasinat, pentru care acum a primit o sentință definitivă de închisoare pe viață.

 

Gestul cu atât mai condamnabil al individului care a ucis două femei este că apoi a încercat să își convingă fiica vitregă, de doar 13 ani, pe care o abuza sexual, să își asume vina pentru crimele sale.

Anchetatorii au stabilit că fiica vitregă a bărbatului a mers la locuința celor două victime, o femeie în vârstă de 54 de ani și mama acesteia, în vârstă de 84 de ani, pentru a le ajuta cu treburile gospodărești. Mama acestora a acuzat-o pe tânără că ar fi furat bani din casă.

Fata, atunci în vârstă de 13 ani, s-a dus apoi la tatăl vitreg și a povestit cele întâmplate, iar individul a venit furios în casa femeilor și le-a ucis cu un cuțit. Ca să scape de răspundere, a convins-o să ia vina asupra ei, spunându-i că nu va fi pedepsită, pentru că este minoră. Doar că, în urma probelor strânse și a rezultatelor de la necropsie, procurorii și-au dat seama că, de fapt, bărbatul este cel care a comis dubla crimă, potrivit Botoșani News.

Tot în urma anchetei s-a aflat și că fetița fusese violată și abuzată sexual de către acesta, timp de un an. Acum, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală. Sentința a fost dictată, luni, de Curtea de Apel Suceava.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.