Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul golului din meciul Anglia - România: 'A fost o provocare din punct de vedere defensiv'

skysports
marcus rashford, manchester

Marcus Rashford, autorul unicului gol la meciul amical Anglia – România, scor 1-0, a declarat, duminică seară, că partida a fost una dificilă, o provocare pentru englezi din punct de vedere defensiv, arată News.ro.

“Categoric este un moment foarte bun pentru mine, faptul că am fost căpitan. Este ceva la ce visezi din copilărie. Astăzi am reuşit asta. A fost dificil. A trebuit să fim uniţi şi să muncim. A fost o provocare din punct de vedere defensiv. Dar ne-am creat multe ocazii”, a spus Rashford la ITV Sport.

El a vorbit şi despre faptul că unii fani au huiduit când jucătorii au îngenuncheat înaintea startului: “Este ceva ce nu putem controla. Categoric, noi credem că procedăm corect şi vom face asta în continuare”.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. Golul a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalti.

În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul a dictat din nou penalti. Niţă a apărat şutul lui Henderson de la 11 metri.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Cu excepţia lui Stanciu şi a lui Nedelcearu, jucătorii celor două echipe au îngenuncheat înaintea startului meciului, în semn de solidaritate cu mişcarea Black Lives Matter. O parte dintre spectatorii prezenţi pe stadionul din Middlesbrough au huiduit acest moment. Spre nemulţumirea unei părţi a fanilor englezi, jucătorii antrenaţi de Gareth Southgate îngenunchează de un an înaintea fiecărui meci pe care-l dispută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.