Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul golului naţionalei Finlandei la meciul cu Danemarca, de la Euro-2020: A fost greu pentru noi să intrăm pe teren după incidentul suferit de Eriksen

eriksen

Fotbalistul finlandez Joel Pohjanpalo, autorul golului naţionalei sale la meciul cu Danemarca, scor 1-0, de la Euro-2020, a declarat că pentru el şi colegii săi a fost greu să revină pe teren după problema pe care a avut-o Christian Eriksen, de la echipa adversă. El a menţionat că victoria este mare, dar pentru finlandezi principalul gând este legat de starea de sănătate a lui Eriksen.

“Bineînţeles, a fost greu pentru noi să intrăm pe teren şi îmi imaginez cât de greu a fost pentru Danemarca. O victorie mare pentru noi, dar cel mai important lucru la care ne gândim este starea lui Christian”, a spus Pohjanpalo la postul YLE, potrivit bbc.com.

Reprezentativa Danemarcei a fost învinsă, sâmbătă, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, de selecţionata Finlandei, într-un meci din grupa B a Campionatului European de fotbal. Finlandezii sunt debutanţi la Euro. Golul a fost marcat de Pohjanpalo, în minutul 59, scrie News.ro.

Meciul a fost marcat de o întrerupere de aproape două ore, cauzată de problema medicală suferită de danezul Christian Eriksen. Acesta s-a prăbuşit pe teren spre primei reprize şi a avut nevoie de manevre de resuscitare mai multe minute, după care a fost transportat la spital. UEFA a anunţat că jucătorul este în stare stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.