Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul masacrului din Texas i-a mărturisit totul unei fete: îi spunea cum va merge să îi omoare pe toți

salvador ramos

Salvador Ramos, autorul atacului mortal de la şcoala primară din Uvalde, Texas, i-ar fi trimis o serie de mesaje text înfiorătoare unei fete pe care a cunoscut-o online, în care descria cum tocmai îşi împuşcase bunica şi urma să "deschisă focul asupra unei şcoli primare", relatează CNN.

Potrivit capturilor de ecran analizate de CNN şi a unui interviu cu adolescenta, care a afirmat că a ţinut legătura cu tânărul timp de săptămâni, Ramos s-a plâns că bunica lui ”vorbeşte la telefon cu AT&T (n.r. companie de telecomunicaţii din SUA)” despre telefonul său, informează News.ro.

”Este enervant”, a scris el, iar şapte minute mai târziu i-a trimis un mesaj în care afirma că tocmai o împuşcase pe bunica sa în cap.

Câteva secunde mai târziu, băiatul a precizat că ”se duce la o şcoală primară (chiar acum), asupra căreia va deschide focul”.

Mesajul respectiv a fost trimis la 18.21 CET, respectiv ora 11.21, Texas. Acesta a fost ultimul mesaj pe care Ramos l-a trimis fetei.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, locuieşte în Frankfurt, Germania, şi a dezvăluit că a început să discute cu Ramos prin intermediul unei reţele sociale pe 9 mai. El i-a trimis fetei videoclipuri, selfie-uri şi a discutat despre planul de a o vizita în Europa, potrivit videoclipurilor şi mesajelor scrise.

Într-un mesaj, tânărul i-a trimis captura de ecran a unui itinerariu de zbor pe Google din San Antonio şi a precizat că o va vizita ”curând”.

Ea a spus că Ramos i-a spus luni că a primit un pachet de muniţie şi că gloanţele se vor extinde când vor lovi o persoană.

La un moment dat, fata a întrebat ce plănuia să facă, iar tânărul i-a răspuns că este surpriză şi ”să aştepte”.

Marţi, la ora 11.01 (Texas), Ramos a sunat-o şi i-a spus că o iubeşte. Apoi, aproximativ 20 de minute mai târziu, la 11.21, i-a trimis un mesaj în care confirma că şi-a împuşcat bunica, a declarat fata.

Cei doi tineri au vorbit zilnic pe FaceTime. Adolescenta a mai spus că au comunicat şi prin intermediul unei aplicaţii de transmisiune în direct numită Yubo şi s-au jucat împreună pe o aplicaţie de jocuri numită Plato.

El o întreba cum e viaţa ei în Germania. Fata a precizat că Ramos petrecea mult timp singur acasă, dar ”părea fericit şi confortabil să vorbească cu mine”.

Au fost însă şi alte mesaje text care au alarmat-o. Într-unul din ele, Ramos i-a spus că ”a aruncat pisici moarte în casele oamenilor”.

Adolescenta a evocat că a avut impresia că era un băiat solitar, deoarece niciodată nu avea planuri să iasă cu prietenii lui când vorbeau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.