Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autospeciale ale ISU Olt intervin în sprijinul unei ambulanţe care nu poate ajunge la un copil bolnav

alerta

Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială multifuncţională de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt intervin, vineri dimineaţă, în zona de nord a judeţului, în sprijinul unei ambulanţe, pentru a prelua un copil bolnav din comuna Topana, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alin Băsăşteanu, conform Agerpres.

Acesta a precizat că pacientul care trebuie preluat de ambulanţă este un copil de un an, care are febră şi vărsături. Ambulanţa care se deplasa spre caz nu a mai putut înainta până la bolnav din cauza zăpezii. "Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple şi autospeciala multifuncţională acţionează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil aflat în comuna Topana, care prezintă febră şi vărsături. S-a solicitat sprijin şi din partea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Spineni, unde se află echipajul SAJ, precum şi de la SVSU Topana, unde se află copilul", a precizat Băsăşteanu.

Vineri dimineaţa, până la ora 9,30, judeţul Olt s-a aflat sub avertizare Cod portocaliu de ninsori şi vânt, iar după această oră, până la 15,00, a intrat în vigoare o atenţionare Cod galben de ninsori. Vineri dimineaţa, în judeţul Olt sunt închise şapte tronsoane de drum judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.