Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada Moldovei se împotmolește: constructorul a solicitat o amânare a termenului de finalizare

autostrada moldovei

Autostrada Moldovei se împotmolește: constructorul a solicitat o amânare a termenului de finalizare

Constructorul român care lucrează pe Lotul 2 al Autostrăzii Moldovei a solicitat Companiei de Drumuri o amânare a termenului de finalizare cu şase luni, informează Rador Radio România.

Lotul de 28 de kilometri dintre Mizil şi Pietroasele a ajuns la 35% execuţie şi are ca termen de finalizare luna aprilie, care nu poate fi respectat. Şi constructorul primului lot al Autostrăzii Moldovei a primit o extensie de aproape şase luni, din cauza problemelor de pe şantier.

Ce spunea în decembrie 2023 premierul Marcel Ciolacu?

"Împreună cu domnul ministru Sorin Grindeanu şi cu echipa de la CNAIR, domnul director Pistol, acum un an şi ceva am fost tot la Buzău şi am semnat primul lot din cele 13 loturi care constituie Autostrada A7, de fapt Autostrada Moldovei, mult-promisa autostradă a Moldovei de 30 şi ceva de ani. Echipa coordonată de către ministrul Sorin Grindeanu a reuşit nu numai să deblocheze absolut toate licitaţiile şi să le încheie, astăzi, în ceea ce priveşte ultimul lot, dar a reuşit ca toate să fie în derulare şi în execuţie în acest moment. Din informaţiile mele, parcă doar la lotul 2 este o anumită întârziere, unde unul dintre participanţi a şi anunţat că va încerca să recupereze decalarea. În rest, pe toate loturile, constructorii implicaţi sunt în termenele asumate şi chiar le-au depăşit", a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.