Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada Soarelui, blocată din cauza ploii torențiale

Inquam Photos / Octav Ganea
trafic ploaie masini balta apa

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, luni după-amiaza, pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torențiale vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri, în zona localității Fetești.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza ploii torenţiale vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri pe autostrada A2 Bucureşti –Constanţa, între kilometrii 135 şi 144 (Feteşti).

În aceste condiții, de ploaie torențială, șoferii sunt sfătuiți să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate, scrie Mediafax.

Meteorologii anunță, luni, cod galben de ploi pentru Capitală, valabil până la ora 17:00, fiind semnalate descărcări electrice, vânt de scurtă durată și, posibil, grindină de mici dimensiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.