Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturism de lux furat din Italia, descoperit la frontiera cu Republica Moldova

business magazin
masina dr auto

Un autoturism de lux furat din Italia a fost descoperit, în timpul unui control, de lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut din judeţul Botoşani, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF), citat de AGERPRES.

Citeşte şi: RAPORT: Autorităţile au capturat peste 40 milioane de ţigări de contrabandă în octombrie

Potrivit sursei citate, autoturismul, cu o valoare de peste 250.000 de lei, a fost descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, în momentul în care un cetăţean moldovean în vârstă de 34 de ani s-a prezentat pentru a ieşi din România. 

"În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că seria de şasiu este aplicată peste cea originală. În urma verificării seriei originale, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat din 30 septembrie 2017", se arată în comunicat. 

Aceeaşi sursă precizează că bărbatul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a primit 250 de euro de la un cetăţean ucrainean pentru a aduce autoturismul din România în Republica Moldova. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este declarat furat de către autorităţile din Italia. 

"În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 257.600 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: DNA ia cu asalt lumea justiţiei: un avocat, trimis în judecată pentru trafic de influenţă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.