Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturism răsturnat la capătul autostrăzii A1, în Argeș: Doi dintre cei patru pasageri au rămas încarcerați

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, duminică, la capătul tronsonului de autostradă dintre Bucureşti şi Piteşti, în zona localităţii argeşene Bascov, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, accidentul s-a produs pe strada Serelor din Bascov, imediat după curba de la ieşirea de pe autostrada A1.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru a asigura măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, descarcerare şi asistenţă medicală.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

"Patru persoane în interiorul autoturismului, două au fost evacuate cu ajutorul participanţilor la trafic, iar celelalte două au fost extrase de către pompieri şi predate echipajelor SMURD", precizează ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, victimele erau conştiente şi cooperante.

Tronsonul de autostradă dintre Bucureşti şi Piteşti se încheie la kilometrul 120 cu o curbă la stânga. Deşi există numeroase indicatoare de avertizare, unii şoferi nu reduc suficient viteza, astfel că în zonă au loc frecvent accidente.

Ultimul eveniment rutier s-a produs vineri, când un autoturism în care se aflau două persoane a fost proiectat peste parapet şi a aterizat pe câmp. Cei doi ocupanţi, un bărbat şi o femeie, au suferit doar leziuni uşoare şi nu a fost nevoie să fie transportaţi la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.