Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturismul care a provocat accidentul soldat cu doi morţi pe DN19 era condus de un tânăr de 20 de ani

lapresse.tn
accident

Autoturismul care a provocat, luni, accidentul pe DN19 Satu Mare - Negreşti Oaş, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor şase, era condus de un tânăr de 20 de ani, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, notează Agerpres.

"Cercetarea încă nu este finalizată, dosarul penal întocmit fiind în lucru. Din primele verificări efectuate la faţa locului, rezultă că un tânăr de 20 de ani, din Madaras, aflându-se la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în faţa sa, pe aceeaşi direcţie. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o autospecială ambulanţă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, vătămarea corporală gravă a patru persoane şi vătămarea corporală uşoară a altor două persoane. În cauză în continuare se efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", precizează IJP Satu Mare.

Accidentul în care au fost implicate cele trei autovehicule s-a petrecut în jurul orei 6,45 pe raza localităţii Ciuperceni.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, în autoutilitară erau cinci pasageri, iar în ambulanţă trei pasageri.

''Până la sosirea pompierilor la faţa locului, patru pasageri din autospecială au reuşit să se autoevalueze, unul rămânând încarcerat. Acesta a fost carbonizat', menţionează ISU Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.