Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avarie la o conductă de apă în zona Piaţa Gorjului din Capitală, care afectează metroul: Circulaţia nu este afectată, mai multe echipe intervin pentru remediere

digifm.ro
magistrală metrou

O avarie s-a produs, vineri, la o conductă de apă în zona Piaţa Gorjului din Capitală. Se scurge apă în rigolele din staţia de metrou Gorjului, dar circulaţia cu este afectată. Mai multe echipe intervin pentru remediere.

”La staţia de metrou Gorjului, ieşirea spre Piaţa Gorjului, a fost avizata o infiltraţie la baza scărilor de acces. În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că avaria a fost produsă de o conductă a furnizorului de apă caldă din Bucureşti. Apa se scurge în rigolele din staţie, însă nu afectează circulaţia trenurilor de metrou”, a transmis, vineri, Metrorex.

Sursa citată a precizat că, în acest moment, atât echipe specializate Metrorex, cât şi echipe ale furnizorului de apă caldă se află în staţie şi iau toate măsurile pentru a remedia situaţia cat mai repede posibil.

”Precizăm că în urma acestei avarii nu a fost afectată circulaţia trenurilor sau siguranţa călătorilor, accesul în staţie desfăşurându-se în condiţii normale”, a mai transmis Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.