Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avarie la o conductă de ape uzate la staţia de metrou Griviţa: Traficul de călători nu a fost perturbat

O avarie la o conductă de ape uzate a avut loc, vineri dimineaţa, la staţia de metrou Griviţa, fiind afectate birouri ale angajaţilor Metrorex. Reprezentanţii Metrorex au transmis că au izolat conducta defectă, traficul de călători nefiind perturbat, potrivit news.ro.

Metrorex a transmis că, vineri, în jurul orei 7:00, la staţia de metrou Griviţa s-a semnalat apariţia unor infiltraţii puternice de apă cu afectarea unui spaţiu administrativ.

Ca urmare, Metrorex a avizat Termoenergetica şi Apa Nova pentru a lua măsurile necesare de a stopa şi a elimina sursa de apă din zonă. De asemenea, echipele Metrorex s-au dus la locul incidentului pentru verificare, monitorizare şi intervenţii specifice în astfel de situaţii.

Citește și: Gabriela Firea îl atacă pe Florin Cîțu: Un Ministru-Pinocchio

"În urma verificărilor efectuate de către cele trei entităţi (Apa Nova, Termoenergetica şi Metrorex) a fost identificată o conductă de refulare fisurată la nivelul plafonului unui spaţiu administrativ. Aceasta deversează în canalizarea oraşului apele menajere, precum şi cele provenite din infiltraţii. Conducta defectă a fost izolată de către echipele Metrorex", a transmis compania.

Conform sursei citate, nu s-au înregistrat perturbări în traficul de călători din staţia de metrou Griviţa, iar circulaţia trenurilor s-a desfăşurat normal, nefiind afectată siguranţa circulaţiei.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

La rândul lor, reprezentanţii Termoenergetica au transmis, referitor la informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu "o avarie aparţinând RADET, care a inundat birourile angajaţilor Metrorex din staţia de metrou Griviţa", că "avaria nu aparţine Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (fostă RADET)".

"În urma verificărilor efectuate în cursul acestei dimineţi, de echipe comune ale CMTEB şi Metrorex, s-a constatat că avaria produsă în dimineaţa zilei de vineri, 10 ianuarie, care a inundat birourile angajaţilor din staţia de metrou Griviţa aparţine METROREX, fiind vorba de o defecţiune la colectorul de ape uzate care aparţine instituţiei ce adminstrează metroul bucureştean", au comunicat reprezentanţii Termoenergetica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.