Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experienţă în zona administrativă, spune preşedintele PSD Olt

Marius Oprescu

Liderul filialei judeţene PSD Olt Marius Oprescu, care a obţinut un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, a declarat luni, la ridicarea certificatelor doveditoare ale alegerilor, că social-democraţii au obţinut în judeţ un vot masiv de încredere şi au o echipă "coerentă, profesionistă cu experienţă în zona administrativă".

Citește și: DOSAR A trecut UN AN de la omorul produs de Mario Iorgulescu - Rețeta familiei Iorgulescu de a ține băiatul DEPARTE de brațul lung al legii

Potrivit unui comunicat al PSD Olt, remis luni AGERPRES, Oprescu a mulţumit alegătorilor şi echipei sale de consilieri pentru rezultatul obţinut în alegeri, având în vedere că social-democraţii au obţinut 21 de mandate de consilier judeţean din 32, iar preşedintele CJ Olt a fost reales cu peste 54% din voturi.

"PSD Olt obţine, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-aţi implicat să promovaţi proiectele noastre, celor care aţi crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din judeţ şi pentru Consiliul Judeţean Olt. Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experienţă în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta sa realizăm planul de investiţii propus electoratului şi care vor fi aproape de comunităţile care i-au girat. Va mulţumim pentru ca aţi ales candidaţii noştri şi ne-aţi oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să investim în Olt!", a spus Oprescu.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

Luni au fost înmânate certificatele doveditoare şi pentru cele 11 mandate de consilier judeţean obţinute de PNL.

Noul CJ Olt va fi format din 21 de consilieri judeţeni de la PSD şi 11 consilieri judeţeni de la PNL, fiind pentru prima dată după mai mult de două decenii când vor fi reprezentate în for numai două partide.

Pentru Consiliul Judeţean Olt PSD a obţinut 109.257 de voturi (54,43%) , iar PNL a obţinut 60.725 de voturi (30,25%) şi 11 mandate.

Celelalte partide au obţinut mai puţin de 5% din voturi şi nu vor face parte din Consiliul Judeţean Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.