Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avengers: Endgame a spart topurile: Lungmetrajul SF a debutat pe primul loc în box office-ul românesc şi a avut încasări de peste 3,5 milioane de lei

cnet.com
avengers endgame

Lungmetrajul SF „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 3,5 milioane de lei, potrivit news.ro.

Potrivit cifrelor furnizate News.ro de Cinemagia, filmul regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo, a generat încasări de 3.855.954 de lei. La nivel global, lungmetrajul a depăşit în primele cinci zile de la premieră 1,2 miliarde de dolari încasări.

Din distribuţie fac parte Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper şi Josh Brolin.

„Avengers: Endgame” este al 22-lea film din universul cinematografic Marvel, care a fost lansat în 2008 cu „Iron Man”.

Povestea de dragoste „După ce ne-am întâlnit/ After”, regizată de Jenny Gage, ce are la bază romanul omonim al lui Anna Todd, a coborât un loc în topul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 81.062 de lei şi a fost vizionată de 4.177 de spectatori.

Citește și: Poliţiştii au făcut PRĂPĂD de sărbători: sute de români au rămas fără permise auto sau au primit amenzi usturătoare

Thrillerul horror „Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona”, regizat de Michael Chaves şi scris de Mikki Daughtry şi Tobias Iaconis, s-a menţinut pe poziţia a treia în clasament, după ce a fost urmărit de 3.452 de spectatori şi a generat încasări de 71.292 de lei în al doilea weekend de la debut.

Filmul de animaţie „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis şi John Oliver, a coborât două locuri în box office-ul românesc, până pe patru. Lungmetrajul a fost vizionat, în al doilea weekend de la premieră, de 2.859 de spectatori şi a generat încasări de 55.462 de lei.

Comedia „Şefa a intrat la apă/ Little”, cu Regina Hall, Marsai Martin şi Issa Rae în distribuţie, s-a menţinut pe locul al cincilea. În al treilea weekend, ea a fost vizionată de 2.138 de spectatori şi a generat încasări de 45.457 de lei.

Filmul „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre două poziţii, după ce - în al patrulea weekend de la debutul românesc - a generat încasări de 40.011 lei şi a fost vizionat de 1.751 de spectatori.

Adaptarea „Dumbo” făcută de Tim Burton după clasicul din 1941, cu Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito şi Alan Arkin în distribuţie, şi-a menţinut poziţia, a şaptea, după al cincilea weekend de la premieră, în care a generat încasări de 29.570 de lei.

Lungmetrajul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, s-a menţinut pe locul al optulea. În al optulea weekend de la lansare, el a generat încasări de 25.236 de lei.

Pe locul al nouălea, în coborâre trei poziţii, s-a clasat filmul SF „Hellboy”, cu 1.131 de spectatori şi încasări de 24.427 de lei.

Animaţia „Haios şi blănos/ Missing Link”, realizată de studioul Laika, s-a menţinut pe locul al zecelea în clasamentul românesc, cu 938 de spectatori şi încasări de 18.419 lei în al treilea weekend de la premieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.