Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Avengers: Endgame' se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

cnet.com
avengers endgame

Lungmetrajul "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări, în al treilea weekend de la lansare, de 63 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, scrie Mediafax.

În prezent, "Avengers: Endgame" se află pe locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu 2,485 de miliarde de dolari la nivel mondial. Pe primul loc în acest top se află filmul "Avatar", de James Cameron, lansat în 2009, cu încasări de 2,788 de miliarde de dolari.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2019. Este ultimul capitol din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până la lansarea "Avengers: Endgame", profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului", de Anthony și Joe Russo, reprezintă încheierea poveștii celor șase supereroi din echipa originală "Avengers/ Răzbunătorii": Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk și Thor. Aceștia plănuiesc să îl distrugă pe răufăcătorul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel. Acțiunea filmului vine în continuarea peliculei "Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului", lansată în 2018.

Citește și: Eurovision 2019 - Câștigi o mică avere, dacă pariezi pe reprezentanta României

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat premiera "Pokemon Detective Pikachu", de Rob Letterman, care a avut încasări de 58 de milioane de dolari, iar podiumul este completat de o altă premieră, "Ticăloasele/ The Hustle", de Chris Addison, cu Anne Hathaway şi Rebel Wilson, care a avut încasări de 13,5 milioane de dolari.

"The Intruder", un thriller psihologic regizat de Deo Taylor, a avut încasări de 6,6 milioane de dolari şi ocupă poziţia a patra, fiind urmat de comedia romantică "Long Shot", de Jonathan Levine, cu Seth Rogen şi Charlize Theron, cu 10 milioane de dolari.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Poms", de Zara Hayes (5,1 milioane de dolari), "UglyDolls", de Kelly Asbury (3,9 milioane de dolari), "Breakthrough", de Roxann Dawson (2,46 de milioane de dolari), "Tolkien: Dincolo de poveste/ Tolkien", de Dome Karukoski (2,15 milioane de dolari), şi de "Captain Marvel", de Anna Boden și Ryan Fleck (1,8 milioane de dolari).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.