Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment din partea ecologiştilor pentru ministrul Transporturilor: Ce i se reproşează lui Răzvan Cuc

captura Facebook
Razvan Cuc

Avertisment din partea ecologiştilor pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Cei doi şefi ai formaţiunii, Dănuţ Pop şi Mirică Dumitrescu atenţionează în privinţa problemelor de la Tarom.

"Scrisoare deschisa catre Ministrul Transporturilor, Razvan Alexandru Cuc

Domnle Ministru Razvan Alexandru Cuc,

Urmarim cu ingrijorare evolutia accelerata catre dezastru a Companiei TAROM. Am avertizat asupra acesteia cu mult timp in urma! Ignoranta cu care tratati importanta calitatii personalului de decizie (CA si Management) si masurile antieconomice dispuse in ultima vreme conduc la concluzia ca TAROM va trebui sa intre in colaps pentru a fi putea scoasa la vanzare la un pret de nimic. Cum va explicati ca dupa intrarea in exploatare a celor doua B737NG, numarul de curse, ore de zbor si numar de pasageri transportati a scazut?

Va laudati cu intrarea la zbor a celor doua avioane, dar nu ne explicati de ce au crescut costurile legate de inchirierea acestora cu peste 1 Mil $ lunar dar a scazut gradul de utilizare a flotei! Sunteti mandru de intrarea a trei avioane lung curier! Fara indoiala, TAROM are nevoie de acestea, insa actuala situatie si managementul precar vor accelera dezastrul! Comercial, TAROM este sub nivelul cerintelor justificate de reinnoire a flotei!

Costurile fixe ale Companiei pentru fiecare ora de zbor efectuata depasesc cu mult incasarile orare chiar in conditiile in care gradul de incarcare va creste de la 65 la 90%! In prezent, indicatorul sintetic ACMI al flotei, calculat in baza situatiilor financiare publicate se situeaza in jurul valorii de 3,300 euro pentru fiecare ora zburata. Valoarea pietei ACMI pentru aceleasi tipuri de aeronave este de maximum 2,500 euro pe ora de zbor la aceeasi utilizare anuala!

Fata de situatia scapata de sub control pe care va trebui sa v-o asumati, va facem urmatoarea propunere:

Preluarea in baza unui contract ACMI a intregii activitati de zbor si tehnice a TAROM!

In acest mod, TAROM va fi in pozitie sa se reorganizeze fara a se afecta programul de curse regulate si fara investitii suplimentare. Profitul anual garantat al TAROM, prin acceptarea propunerii noastre se situeaza in jurul cifrei de 25Mil Euro!

Asteptam cu mare interes reactia dumneavoastra!", spun cei de la Partidul Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.