Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment: Nu veniți în Brazilia, riscați să fiți uciși

beinsports.com
rio jo

Potrivit Gazzetta dello Sport, fostul jucator brazilian, Rivaldo, a postat pe o retea de socializare un mesaj în care îi sfatuieste pe turisti sa nu vina în Brazilia din cauza ratei ridicate a criminalitatii. Rivaldo a postat mesajul dupa ce o fata de 17 ani a fost ucisa.

Fost jucator la FC Barcelona si AC Milan si campion mondial cu nationala Braziliei în 2002, Rivaldo a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care îi îndeamna pe turisti sa nu vina la Rio de Janeiro pe perioada Jocurilor Olimpice, care se vor desfasura în perioada 5-21 august.

"Aceste lucruri grave se întâmpla foarte des în aceasta tara. Îi sfatuiesc pe toti cei care intentioneaza sa viziteze Brazilia sau sa vina aici pe perioada Jocurilor Olimpice, sa ramâna acasa. Aici, riscati sa fiti ucisi. Ca sa nu mai vobrbesc despre spitalele publice care nu sunt în stare sa asigure o asistenta adecvata si despre haosul din politica. Doar Dumnezeu poate schimba situatia care este acum în Brazilia", a scris Rivaldo, potrivit Mediafax, în mesajul care însotea fotografia unei tinere ucise de o banda criminala pe strazile din Rio de Janeiro.

Cu trei luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia este macinata de conflicte politice si economice, iar rata criminalitatii este în continua crestere.

Conform site-ului brasilia.mae.ro, Brazilia se situeaza pe locul 4 în lume în ceea ce priveste rata criminalitatii. Tipurile de infractiuni frecvente sunt furturile, înselaciunile, tâlhariile, traficul de fiinte umane, traficul de droguri, turistii fiind în mod special predispusi a le cadea victime. Actele criminale comise în Brazilia sunt cu 1,6 mai multe fața de cele comise în Mexic (30.632 victime) și de 5 ori mai multe fața de cele din Irak (9.742, potrivit "ONG Iraq Body Count"). În acest clasament, Brazilia ocupa cel de al patrulea loc în lume, dupa SUA, Rusia și China.

În vârsta de 44 de ani, Rivaldo Vítor Borba Ferreira a jucat la echipele Santa Cruz, Corinthians, Palmeiras, Deportivo La Coruna, FC Barcelona, AC Milan, Cruzeiro, Olympiacos, AEK Atena, Bunyodkor, Sao Paulo, Kabuscorp, Sao Caetano Mogi Mirim.

Rivaldo a cucerit 16 trofee cu Palmeiras, FC Barcelona, AC Milan , Olympiacos si Bunyodkor si este campion mondial cu nationala Braziliei în 2002.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.