Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru Băsescu: de la Diaconu la Diaconescu

udrea-diaconescu
 Diaconescu a mai spus că nu mai vrea să strângă nimeni semnături pentru el și că și le va strânge singur.  Cristian Diaconescu ar dori să reediteze modelul de succes oferit de independentul Mircea Diaconu, care au luat un scor foarte bun la europarlamentare, după ce și-a strâns singur semntăturile și a fost, tot singur, în țară.

Candidatul PMP la prezidențiale a spus că a fost o discuție cu Elena Udrea dar nu a dorit să dezvăluie care au fost nemulțumirile președintelui partidului.

Miercuri, Diaconescu declarase pentru Mediafax, referitor la candidatura sa la prezidenţiale, că o consideră "un angajament faţă de ţară", pe care îl va respecta şi a spus că va cere în partid măsuri împotriva "oamenilor din PMP care au minţit la televizor" în legătură cu numărul de semnături strânse pentru susţinerea acesteia. Preşedintele PMP Elena Udrea şi-a declarat "supărarea" faţă de numărul mic de semnături adunate de organizaţiile PMP pentru Cristian Diaconescu. "Supărarea a pornit de la numărul mic de semnături adunate de organizaţii, iar eu, când am deschis subiectul nerealizării target-ului de semnături, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului", a susţinut Udrea, la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.