Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru Chișinău! Va fi un an greu pentru Republica Moldova. Unirea cu România este soluția

captura Telegram
moldova romania transnistria

Politiciana Vitalia Pavlicenco ,ex-președinte al Partidului Național Liberal din Republica Moldova, este de părere că anul 2023 va fi unul greu pentru Republica Moldova, din cauza războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, dar și din cauza crizelor internaționale multiple.

Astfel, Pavlicenco consideră că soluția „firească și necesară populației noastre” este unirea cu România. Opinia a fost expusă în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

„Nu se așteaptă un an deloc mai ușor. Pe de o parte, războiul continuă și poziția Moscovei este tot mai dură, pe de altă parte, se vorbește la nivel internațional de mai multe crize, nu doar de cea energetică. Eu cred că nici pentru noi nu va fi ușor. Oamenii nu trebuie să-și facă iluzii, dar să se gândească cum să depășim aceste greutăți”, a menționat Pavlicenco.

Politiciana a spus că cea mai mare dorință a ei în noul an este unirea Republicii Moldova cu România, care este o „soluție firească și necesară” moldovenilor.

„De la 2023 aștept unirea. Eu cred că anul acesta, dacă va fi tot mai greu și mai greu, mai multă lume va înțelege că doar reunificarea cu România, pe care avem misiunea să o realizăm, este soluția. Am invitat mereu guvernarea să se gândească la acest lucru și să fie, poate, ea cea care ne conduce spre această soluție absolut firească și necesară populației noastre”, a conchis politiciana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.