Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru clienții Raiffeisen Bank: banca închide aproape toate casieriile

Raiffeisen

Aproape întreaga reţea de unităţi a Raiffeisen Bank va opera fără casierii începând de luni, pentru populaţie, şi de la 1 februarie pentru IMM-uri.

Conform sursei citate, banca va mai păstra casierii în câteva dintre unităţile sale, urmând ca doar în aceste agenţii să fie făcute operaţiuni cu numerar, în mod excepţional, pentru plata ratelor la credite, informează Agerpres.

"Contextul pandemiei COVID-19 a accelerat multe proiecte de digitalizare si a presupus implementarea rapida a solutiilor pentru operatiuni fara numerar, nu doar in industria bancara", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii băncii susţin că soluţiile digitale Raiffeisen Bank, inclusiv pentru nevoile uzuale de numerar ale clienţilor, sunt accesibile prin reţelele de maşini ale băncii, mult mai mari numeric decât reţeaua de unităţi, cu disponibilitate, în mare parte, 24/7. Aceste echipamente (MFM/ATM, colectare etc) sunt mai eficiente, pentru ca permit efectuarea operaţiunilor într-un timp mult mai scurt, faţă de casieriile clasice.

"Pandemia a însemnat, pe lângă multe altele, şi o deschidere mai mare din partea clienţilor faţă de soluţii digitale, lucru care ne-a încurajat să adaptăm în consecinţă şi soluţiile noastre pentru numerar, degrevând astfel agenţiile de o muncă repetitivă, cum e cea de casierie. Astfel, colegii noştri din unităţi vor putea dedica mai mult timp interacţiunilor cu valoare adăugată pentru clienţi, fiind la dispoziţia lor atât pentru consultanţa legată de serviciile digitale ale băncii, cât şi pentru produsele de creditare, de economisire sau investiţii", a spus Monica Udrescu, director Canale de Vânzare cu Interacţiune Umană la Raiffeisen Bank.

Astfel, operaţiunile cu numerar care se efectuau la casierie vor putea fi făcute pe maşini multifuncţionale sau vor avea soluţii alternative (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare, echipamente depunere multivalută). Fiecare angajat al băncii va fi gata să asiste clienţii pentru a învăţa să utilizeze eficient toate canalele alternative de plată (ATM/MFM, Raiffeisen Online, Smart Mobile).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.