Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment pentru Igor Dodon după acțiunile din Parlament care seamănă cu o tentativă de lovitură de stat: Ai putea fi arestat! Rămâi la Rostov!

ion-sturza-agora-md

Fostul premier Ion Sturza îi recomandă ex-președintelui țării, Igor Dodon, aflat într-o vizită în Federația Rusă să rămână la Rostov.

Îndemnul lui Sturza vine după ce astăzi deputații din majoritatea parlamentară PSRM-ȘOR au anulat hotărârea prin care Domnica Manole a devenit judecătoare a Curții Constituționale, iar ulterior l-au numit pe Boris Lupașco în funcția de magistrat al CC, transmite Știri.md.

„Déjà vu. Au mai încercat unii să preia cu forța puterea în Moldova. Și?!  În comparație cu Plaha, Nimeni Dodon este un pitic fricos, care a fugit la Moscova după ajutor. Cei care au rămas la Chișinău, inclusiv doamna Zâna își va rupe cămașa de noapte pentru el?! Nu!

La ce speră Nimeni? Trupe, parașutiști? Sau ceva mai perfid, provocări din Transnistria? Am un sfat pentru el: „Rămâi la Rostov. Profită de faptul că rușii «своих не сдают».”

Place sau nu place cuiva, astăzi unicul centru legitim de putere la Chișinău, recunoscut pe larg atât intern, cât și extern, este Președinția - Maia Sandu”, a scris Sturza pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.