Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTISMENT pentru traseiștii PNL

traseism

Conducerea PNL susține, oficial, că nu se primesc traseiști în partid, dar asta se spune la centru, pentru că în teritoriu liderii locali încearcă să mai dreagă busuiocul după pierderile grele suferite în 2014, în celebra migrație a primarilor permisă de OUG 55.

Pentru că OUG 55 nu mai produce efecte, primarii care doresc să schimbe partidul înaintea alegerilor riscă să își piardă mandatul. Precedentul este stabilit de un primar PNL din Arad.

Primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi Morodan, a plecat de la PNL la PSD profitând de OUG 55. Acum, în buza campaniei electorale, acesta a dorit să revină în PNL, însă acest gest a condus automat la pierderea mandatului.

Citește și: PNL, sfidare maximă pentru Klaus Iohannis

Prefectul Cosmin Pribac a emis un ordin prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al comunei Ghioroc pentru Morodan, informează presa locală.

”Ordinul a fost emis în baza prevederilor corespunzătoare din legile: 393/2004 (art. 15, alin. 2, lit. g˄1), 14/2003 (art. 8, alin. 2), 363/2004 și a referatului secretarului comunei Ghioroc. Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la comunicare”, a comunicat, vineri, Prefectura.

Conducerea PNL arăta că în partid nu se primesc traseiști, iar primarii care au migrat odată cu OUG 55 ar face bine să rămână în partidele la care au trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.