Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment sumbru făcut de Bill Gates - lumea se va confrunta cu alte două dezastre: 'Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie'

EXQUIS
Bill Gates

Miliardarul Bill Gates anunță alte două potențiale pericole cu care urmează să se confrunte lumea, care ar fi chiar mai rele decât pandemia de coronavirus, scrie Daily Star. El crede că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“.

Decizie CRUCIALĂ în justiție - CSM ar putea da undă verde DESFIINȚĂRII SIIJ

Gates susține că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că „am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“, scrie Aleph News.

Bill Gates susține că în orice moment ne-am putea confrunta cu o nouă pandemie, cel puțin la fel de devastatoare, iar din acest motiv trebuie să fim pregătiți. Într-o scrisoare anuală a Fundației Bill și Melinda Gates miliardarul prezintă trei măsuri care ar putea ajuta omenirea să treacă peste o altă posibilă pandemie, scrie CNBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.