Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul Emiratelor Arabe Unite: 'Piețele energetice au nevoie de petrol rusesc!'

PBN Capital
petrol scadere

Ministrul Energiei din Emiratelor Arabe Unite, Suhail Al Mazrui, susține că piețele energetice au nevoie de petrol rusesc și niciun producător nu-și poate înlocui producția. El a spus la un eveniment din industrie că OPEC+ trebuie să rămână împreună, să rămână concentrat și să nu permită politicii să distragă atenția grupului.

Emiratele Arabe Unite vor colabora cu OPEC+ pentru a se asigura că piața energiei este stabilă, a declarat luni ministrul energiei din Emiratele Arabe Unite, Suhail al-Mazrouei, la un eveniment din industrie. Emiratele Arabe Unite încearcă să facă tot posibilul și să-și ridice capacitatea la 5 milioane de barili, dar asta nu înseamnă că intenționează să părăsească OPEC+ sau să facă ceva unilateral, a adăugat el.

În acest context, a punctat directorul executiv al Companiei Naționale de Petrol Abu Dhabi (ADNOC), Sultan Ahmed Al Jaber, piețele de energie se înăsprește pe termen scurt, iar cererea de petrol a crescut cu aproape 3 milioane de barili în ultimul an.

Vezi și: Cine suferă și cine se bucură după blocarea petrolului rusesc/ Cât de eficient e totuși embargoul impus Rusiei (Analiză Washington Post) .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.