Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul gigantului Apple în legătură cu iPhone 12

iPhone 12

Cel mai nou smartphone Apple trebuie ţinut la o anumită distanţă de echipamentele medicale care pot fi perturbate de undele magnetice şi radio, avertizează chiar Apple.

Gigantul american, Apple, şi-a actualizat pagina de suport care vorbeşte despre influenţa pe care cel mai nou smartphone al său o poate avea asupra anumitor echipamente medicale, specificând acum distanţa minimă la care iPhone 12 trebuie ţinut de acestea.

Încă de când a lansat iPhone 12, Apple a scris în paginile de suport ale noilor sale smartphone-uri despre interferenţele care pot afecta echipamentele medicale, din cauza numărului mai mare de magneţi din telefon.

Beatrice Mahler, semnal de alarmă cu privire la relaxarea restricțiilor: 'Dacă mă uit în spital, avem o reală problemă'

Acum, compania americană spune clar la ce distanţă este sigur ca un utilizator ce are implantat un device medical să ţină un iPhone 12. Astfel, smartphone-ul trebuie să aibă o distanţă de cel puţin 15 centimetri sau de 30 centimetri când este încărcat wireless.

Trebuie avută grijă, în special, în cazul unor dispozitive precum stimulatoarele cardiace şi defibrilatoarele.

iPhone 12 nu este primul smartphone la care se aduce în discuţie distanţarea faţă de echipamentele medicale. Însă, din cauza încărcării wireless cu MagSafe şi a numărului mai mare de magneţi incluşi pentru aceasta, distanţa şi, totodată pericolul interferenţelor sunt mai mari.

Apple a adăugat noile informaţii după ce a apărut o cercetare în publicaţia de specialitate, Heart Rhythm Journal, în care s-a arătat cum iPhone 12 poate întrerupe funcţionarea unui defibrilator implantat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.