Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul lui Geoană pentru Cioloş: 'Să se desprindă'

mircea geoana

Avertismentul lui Mircea Geoană pentru Dacian Cioloş. Preşedintele Partidului Social Românesc(PSRO), senatorul Mircea Geoană, a declarat că dacă actualul Guvern Cioloş va reuşi ,,să se desprindă de modul corupt în care se alocau, până acum, banii publici în România', atunci acesta va fi un experiment reuşit pentru România.

Geoană adăugat că actualul Guvern ar trebui să gestioneze mai bine fondurile pentru infrastructura ţării, dar şi cele pentru construcţia de spitale.

Citeşte şi: Curtea de Conturi îl 'îngroapă' pe Victor Ponta: Nereguli mari în guvernarea PSD

Potrivit liderului PSRO, deocamdată membrii Guvernului Cioloş par să fie 'destul de deschişi şi doritori să asculte opinii profesioniste', dând exemple de idei preluate în politica guvernamentală care s-ar regăsi în platforma PSRO - înfiinţarea unui hub logistic regional, banca de dezvoltare pentru IMM şi agricultură, finanţarea infrastructurii ţării în afara deficitului bugetar.

Citeşte şi: A aplicat metoda Elena Udrea: Cum a plătit șeful Cancan cauțiunea la DNA de 2 milioane de lei

'Va depinde dacă va putea face o ruptură netă de modul corupt în care se alocau banii publici în România până acum. Acesta este testul Guvernului Cioloş. Dacă la Ministerul Dezvoltării - puşculiţa de partid inventată de doamna Udrea şi perfecţionată de domnul Dragnea, banii nu vor fi daţi primarilor din structura de majoritate, ci vor fi daţi funcţie de nevoile comunităţilor acestei ţări, indiferent de culoarea politică a primarilor, dacă banii pentru infrastructuri şi transporturi nu or să mai conducă la prăbuşiri de autostrăzi, şi acelea puţine în România, dacă catastrofa de la Colectiv, care arată lucruri pe care le ştiam şi le băgam sub preş - acelea că avem spitale care trebuiau demult incinerate, demolate şi reconstruite de la zero,... nu toate aceste lucruri dar măcar dacă Guvernul Cioloş va avea tăria de a rezista tentaţiei de a replica modelul corupt în care se alocau resursele publice, atunci va fi un experiment de succes şi va merita a fi continuat, indiferent de numele personajelor din guvernul de după alegerile parlamentare, pe o fundaţie mai sănătoasă pentru România', a afirmat liderul PSRO. Geoană a participat vineri, la Galaţi, la Conferinţa Regională a PSRO, prilej cu care a fost lansat în dezbatere publică Programul naţional al PSRO de creare de locuri de muncă.

Citeşte şi: Traian Băsescu este TERMINAT: Judecătorii au decis în cazul unui dosar de-al său

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.