Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul lui Merkel înaintea ședinței decisive pe soarta Greciei

merkel

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminică, la sosirea la summitul zonei euro de la Bruxelles, că ''nu va exista un acord cu orice preţ'' pentru salvarea Greciei, potrivit AFP.

''Valoarea cea mai importantă - încrederea, fiabilitatea - a fost pierdută'' (în discuţiile) cu Atena, a adăugat şefa executivului german.

La rândul său, preşedintele francez Francois Hollande a subliniat că liderii din zona euro trebuie să decidă duminică ''dacă Grecia va mai fi mâine în zona euro''.

''Franţa va face totul pentru ajungerea la un acord care să-i permită Greciei să rămână în zona euro'', a spus şeful statului francez, care a exclus opţiunea, avansată de Germania, privind o ieşire temporară a Greciei din zona euro.

Şefii de stat şi de guvern ai celor 19 ţări din zona euro, care se reunesc la Bruxelles la ora locală 16.00 (14.00 GMT), urmează să decidă dacă sunt sau nu îndeplinite condiţiile pentru începerea negocierilor cu Atena privind un nou program de asistenţă financiară de la creditorii internaţionali, al treilea program de acest fel în ultimii cinci ani.

Citeste si: Capii finantelor transeaza Grexitul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.