DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Specialiştii trag un semnal de ALARMĂ: În ce CONDIŢII devin unele alimente CANCERIGENE

alimente

În momentul reîncălzirii, unele alimente îşi schimbă compoziţia şi îşi pierd proprietăţile nutritive, multe dintre ele devenind toxice, avertizează specialiștii.

Citeşte şi: Protestele DE AMPLOARE din sălile de judecată continuă: Grefierii, ACUZAŢII la adresa ministrului Muncii

Spanac - Acesta conţine o cantitate mare de nitraţi care se transformă în nitriţi odată ce sunt reîncălziţi.

Ţelina - Este recomandat să tăiaţi ţelina în bucăţi mari, iar când reîncălziţi supa, acestea să fie scoase. .

Ouă -  Pot provoca grave probleme de sănătate dacă sunt gătire, iar apoi încălzite din nou.

Pui - Potrivit experţilor, dacă mâncaţi pui după mai mult de 24 de ore de la gătire, puteţi provoca unele probleme digestive destul de grave.

Ciuperci -  Când vine vorba de reîncălzire, putem spune cu uşurinţă că ciupercile sunt cele mai periculoase alimente, potrivit adevarul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.