Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTIZARE de la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

mail

Website-ul www.maildirect.ro, administrat de S.C. Reginele Online S.R.L. și S.C. Marginean Holding S.R.L., utilizează pe prima pagină menţiunea ”Site verificat de ANSPDCP”, fără acordul instituției noastre, inducând astfel în eroare publicul larg cu privire la legalitatea prelucrărilor efectuate prin intermediul acestui site.

Sub acest aspect, subliniem că Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a efectuat o serie de investigații la SC Reginele Online SRL și la SC Marginean Holding SRL, care administrează site-ul www.maildirect.ro, în special cu privire la transmiterea de comunicări comerciale prin e-mail.

În urma acestor investigații, în unele situații, s-au aplicat sancțiuni contravenționale în baza Legii nr. 677/2001 și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Având în vedere cele de mai sus, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal se delimitează categoric de utilizarea respectivei menţiuni pe website-ul www.maildirect.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.