Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTIZARE meteo de ultimă oră - Șapte județe sub avertizări cu efect imediat de vânt puternic și ploi

facebook.com
meteo

Meteorologii au emis joi noi avertizări cod galben de vânt puternic și ploi cu efect imediat, valabile pentru șapte județe. Urmează rafale de 65 kilometri pe oră.

Județele Covasna, Brașov și Harghita sunt sub avertizare până la ora 18.00, anunțându-se intensificări ale vântului de 55-65 km/h, izolat cu aspect de vijelie, descărcări electrice, cantități de apă de peste 15 l/mp, conform Mediafax.

Citește și: Emilia Șercan aruncă BOMBA: 'Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol științific'

De asemenea, mai multe localități din județele Bacău și Suceava sunt sub cod galben până la 16.30. fiind așteptate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h, vijelii, frecvente descărcări electrice și cantități de apa ce vor depăși 15...20 l/mp.

Până la ora 17.00, zona de munte a județului Mureș precum și mai multe localități din Mureş și Sibiu se află sub avertizare de vijelii. ANM anunță intensificări ale vântului de 55-65 km/h, izolat cu aspect de vijelie, descărcări electrice, cantități de apă de peste 15 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.