Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare meteo de vremea rea. Pericol de inundaţii în 9 judeţe

ploi

Informarea de vreme rea a fost prelungită de luni, 25 mai, ora 14.00, până marți, 26 mai, ora 20.00. Meteorologii spun că vor fi precipitații abundente în Maramureș, Crișana, Transilvania și mai multe zone din țară.

Potrivit ANM, în după-amiaza zilei de luni, 25 mai, şi în noaptea de luni spre marţi (25/26 mai) în Maramureş, Crişana, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi local în nordul Moldovei, în Oltenia şi în zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi pe spaţii mici 30...40 l/mp.

În cursul zilei de marţi, 26 mai, va mai ploua cu precădere în nordul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi munte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp.

Miercuri și joi temperaturile vor fi sub cele normal în mare parte a țării.

Prognoza pentru București arată că luni, până la prânz, va fi vreme frumoasă, cu maxima de 28-29 de grade. După prânz, cu precădere seara și la orele nopții, sunt așteptate fenomene de instabilitate puternice - averse cu caracter torențial, căderi de grindină și vijelii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.