Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTIZARE METEO Instabilitate atmosferică accentuată, de la ora 12.00; de la 18.00, 23 de judeţe vor fi sub cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină

METEO
meteo alert

Meteorologii anunţă că vremea se strică, marţi, de la ora 12.00, fiind valabilă o informare de instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi căderi de grindină. De la ora 18.00, va intra în vigoare un cod galben pentru 23 de judeţe, cantitatea de precipitaţii putând depăşi 60 de litri pe metru pătrat.

Potrivit meteorologilor, de marţi, ora 12.00, până mierucri, ora 14.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi frecvent 15...25 l/mp.

De marţi, ora 18.00, până miercuri la ora 09.00 va fi cod galben în 23 de judeţe.

”În seara zilei de marţi (15 mai) şi în noaptea de marţi spre miercuri (15/16 mai) în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei, vestul şi nordul Munteniei şi în zona de munte a Banatului şi Crişanei va ploua torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 30 l/mp şi izolat 50…60 l/mp”, anunţă meteorologii.

Judeţele vizate sunt Olt, Dolj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, integral, şi parţial judeţele Bihor, Arad, Timiş, Suceava, Prahova, Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.