Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avioane militare britanice, trimise să intercepteze un bombardier nuclear rus

Military Factory
avion militar Chengdu J-7

Două avioane de vânătoare britanice au fost trimise, miercuri, să intercepteze un bombardier nuclear rus care s-a apropiat de coastele Marii Britanii.

Două avioane militare de tip Typhoon au fost trimise pentru interceptarea unui bombardier nuclear rus Tupolev Tu-95 care se apropia de coastele Scoţiei, deasupra Mării Nordului, afirmă surse citate de publicaţiile Daily Star şi Evening Standard.

Avioanele de vânătoare au decolat de la Baza Lossiemouth (Moray), aparţinând Forţelor Aeriene Regale britanice, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

"Avioane Typhoon ale Forţei de reacţie rapidă au fost trimise de la Baza aeriană Lossiemouth în contextul în care un aparat neidentificat se apropia de spaţiul aerian britanic. Aparatul a rămas în afara zonei de interes, astfel că nu a fost necesară interceptarea", a declarat un purtător de cuvânt al Forţelor Aeriene Regale britanice.

Rusia efectuează frecvent exerciţii aeriene în zona de nord a Oceanului Atlantic, atrăgând reacţia Marii Britanii şi a altor ţări din cadrul NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.