Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Accident misterios: avion prăbușit în sudul Rusiei; șase persoane rănite după ce aeronava a explodat

NEXTA
avion prabusit Rusia

Un avion necunoscut care a căzut în districtul turkmen al teritoriului Stavropol (sudul Rusiei) a explodat când a fost examinat de salvatori, a informat serviciul de presă al serviciului de pompieri și salvare de urgență din regiune (PASS SK), informează Interfax. Un angajat al acestui serviciu a primit leziuni și arsuri.

"Pompierii care au ajuns la fața locului au efectuat recunoașterea incendiului. În acel moment, a avut loc o explozie. Un angajat al departamentului de pompieri a fost rănit în explozie și a fost spitalizat. El a suferit răni de la braț și picior, precum și o arsură la față", se arată în comunicat.

Medicii au evaluat starea victimei ca severitate moderată. "Experții își dau seama ce fel de aeronavă s-a prăbușit și din ce motive", a spus PASS.

Ministerul situațiilor de urgență din regiune a raportat anterior că un dispozitiv necunoscut a căzut în apropierea satului Kenje-Kulak, informații despre acest lucru fiind primite la ora 17:05 ora Moscovei. La fața locului au mers 16 persoane și echipamente.

Șase persoane au fost rănite în accidentul de la Stavropol, transmite de asemenea Izvestia. Publicația susține că e vorba de o dronă. Pe lângă pompier, alți cinci localnici ar fi fost răniți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.