Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Un avocat a tăiat, în centrul orașului, cu maceta, un tânăr de 26 de ani

Inquam Photos / Octav Ganea
avocat banderola protest

Un avocat din Giurgiu a fost reținut, iar procurorii cer arestarea sa preventivă, după ce, pe fondul unor discuții contradictoriu, a lovit de mai multe ori cu maceta un tânăr de 26 de ani, provocându-i răni grave. Avocatul, care profesează mai mult în Bolintin Vale, a atacat cu maceta un livrator de pizza de la una dintre firmele de profil din municipiu, evenimentul petrecându-se chiar în apropierea cabinetului său.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, un avocat din Giurgiu a agresat un tânăr de 26 de ani, luni seara, în oraș, într-un spațiu public, pe fondul unor discuții contradictorii.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

„Inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat mai multe lovituri în mod repetat, unui bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept”, spun procurorii.

Avocatul a fost reținut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru tentativă de omor.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

„În dosarul penal nr. 225/P/2020 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București se efectuează urmărirea penală față de o persoană de sex masculin, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, pentru tentativă la infracțiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 C.P raportat la art. 188 alin 1 C.p.cu aplicare art. 41 C.P. și art. 43 alin. 5 C.p, și infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 C.p.cu aplicare art. 41 C.p, și art. 43 alin. 5 C.p. ambele cu aplicare art. 38 alin. 1 C.p., reținându-se, totodată starea de recidivă post-condamnatorie. În fapt, în ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 17,00 – 17,30, în municipiul Giurgiu, în loc public, pe fondul unei discuții contradictorii, inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat în mod repetat, mai multe lovituri persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

De asemenea, în aceleași împrejurări, inculpatul a proferat amenințări la adresa persoanelor prezente la locul faptei, acțiunea acestuia fiind de natură a tulbura ordinea și linștea publică.

Față de inculpat, procurorul din cadrul parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore și a sesizat Curtea de Apel București cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Citește și: VIDEO: Gabriela Firea și Florentin Pandele se roagă pentru ‘însănătoșirea bolnavilor și ocrotirea tuturor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.