Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocaţii AEG au cerut anularea procesului intentat de Ozzy Osbourne

Metal Insider
ozzy osbourne

Avocaţii companiei AEG au cerut anularea procesului intentat de Ozzy Osbourne în martie pentru politica acesteia de a cere artiştilor care vor să concerteze pe O2 Arena din Londra să cânte şi la Staples Center din Los Angeles şi susţin că muzicianul ar fi doar o acoperire pentru Live Nation, informează news.ro.

AEG spune că politica sa este similară celei puse în practică de Azoff MSG Entertainment, care deţine Madison Square Garden (New York) şi Forum din Los Angeles.

Paul Salvaty, avocatul AEG, a spus că Osbourne nu are poziţia legală pentru a da în judecată compania pentru cazul Staples Center, pentru că muzicianul nu a fost parte din înţelegere, despre care avocatul spune că implică AEG şi rivala Live Nation.

Avocatul lui Osbourne, Dan Wall, a declarat pentru Variety: „Procesul a fost deschis pentru că, aşa cum a spus Sharon (Osbourne, n.r.), AEG nu are dreptul să ceară unui artist unde să cânte. Iar în moţiunea depusă ei se agaţă de un limbaj foarte tehnic şi spun că înţelegerea nu are de-a face cu artiştii deloc, ci cu promoterul - însă promoterii lucrează pentru artişti, iar contractul cere clar promoterului să se asigure că artistul cântă la Staples dacă turneul ajunge şi la Los Angeles. Deci, cum poate fi făcut acest lucru fără să afecteze artistul? Evident că nu se poate. Este o moţiune cinică şi cu adevărat înşelătoare”.

Citește și: Mihai Constantinescu, desemnat coordonator general al agendei culturale pentru preşedinţia română a Consiliului European

De cealaltă parte, AEG susţine că nu forţează artiştii să cânte la Staples. „Este evident că Ozzy Osbourne este o acoperire pentru Live Nation. Înţelegem că procesul este clar condus de Live Nation. Lor nu le place politica noastră. Au depus plângeri în Marea Britanie şi la Departamentul de Justiţie, iar reclamaţiile lor nu au ajuns nicăieri, aşa că au găsit un artist care să fie o sperietoare. Încearcă să facă să pară AEG împotriva artistului, însă procesul lui Osbourne este o încercarea slabă a avocatului Live Nation de a ataca politica noastră în numele artistului, când de fapt disputa este motivată de frustrarea clientului lui pentru că am reuşit să ripostăm practicilor îndoielnice care au pornit toată această problemă”.

Live Nation nu este parte din proces, însă Dan Wall a colaborat cu această companie în trecut.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.