Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Constantinescu, desemnat coordonator general al agendei culturale pentru preşedinţia română a Consiliului European

news.ro
mihai constantinescu

Mihai Constantinescu, manager Artexim, a fost desemnat coordonator general al agendei culturale pentru preşedinţia română a Consiliului European, scrie news.ro.

“Responsabilităţile domnului Constantinescu vor fi acordate deciziilor adoptate de Consiliul Interministerial pentru pregătirea şi exercitarea preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, care fac referire la stabilirea agendei culturale”, se arată în decizia ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, transmisă ministrului delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu.

Citește și: Cel mai sănătos înlocuitor al cafelei. Un remediu pentru zeci de afecțiuni

În perioada următoare, ministrul va primi “propuneri de momente culturale care să însoţească reuniunile informale organizate în România, în primul semestru al anului 2019, dar şi pentru marcarea Summit-ului informal al şefilor de stat şi de govern de la Sibiu, din 9 mai 2019”.

Mihai Constantinescu este managerul general al Artexim, societatea care organizează Festivalului Internaţional "George Enescu".

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.