Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul care a urcat beat la volan şi a omorât un om în Iași, în arest preventiv

www.botosaneanul.ro

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis, duminică, arestarea preventivă pentru 30 de zile a avocatului Iulian Gafon, cel care a fugit de la locul accidentului după ce a omorât un bărbat la trecerea de pietoni.

Decizia judecătorilor vine după ce sâmbătă seara Iulian Gafon a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis, ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată și fiica sa au fost ÎNJUNGHIAȚI, pe stradă / VIDEO

În cursul zilei de sâmbătă, Iulian Gafon, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuar, unde a acroşat două persoane, un bărbat de 57 de ani, şi soţia acestuia, o femeie de 42 de ani. Cei doi se aflau la o trecere de pietoni şi aşteptau culoarea verde a semaforului.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la locul accidentului a găsit bărbatul în stop cardio respirator, iar pe soţia sa în stare de şoc. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, după 30 de minute medicii declarând decesul. Soţia sa a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon, pentru investigaţii de specialitate.

După accident, Gafon a părăsit locul accidentului, el fiind găsit de poliţişti în apropierea unui hypermarket. Alcooltestul făcut de poliţişti a arătat că bărbat avea o alcoolemie de 1,23 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Nu este pentru prima dată când avocatul Iulian Gafon conduce sub influenţa băuturilor alcoolice. În luna iunie i-a fost reţinut permisul, după ce a fost prins beat la volan, testele indicând o alcoolemie de 2,25 la mie, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.