Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Daniel Ionaşcu, acuzaţii DURE, după ce a fost la un pas de MOARTE: 'Grija lui a fost să şteargă urmele...'

wowbiz.ro
daniel ionascu spital

Avocatul Daniel Ionașcu a oferit primele declaraţii, după accidentul suferit marţi, pe Autostrada A1, la km 32. Mașina a fost distrusă în totalitate, iar avocatul a fost dus în sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț. Într-o intervenţie la Antena 3, avocatul le-a mulţumit tuturor celor care au avut un gând bun pentru el. Ionaşcu vine însă şi cu acuzaţii dure: El spune că şoferul vinovat de accident a vrut să şteargă urmele incidentului ş a încercat chiar să creeze o altă teorie.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu lansează NUCLEARA: 'E foarte posibil să avem REMANIERE...'

"Le mulțumesc din toată inima mea celor care s-au gândit la mine, pentru că nu credeam că dintr-un accident care putea fi fatal pentru mine că există o asemenea empatie socială. În genunchi, rugându-l pe Dumnezeu să le dea tot ce e mai bun, le mulțumesc din toată inima mea. Să fiu sincer, nici eu nu știu cum s-a întâmplat, mi-am luat toate măsurile de precauție.

Înțelegând că există participanți la trafic care circulă cu o viteză nepermisă pe carosabil, am găsit de cuviință să le încuviințez ambele benzi pentru a nu le sta în cale. M-am trezit cu un tir cu o viteză pe care eu o apreciez la 130 de kilometri pe oră. Nu pot să spun în detaliu ceea ce am simțit. Sunetul acela de fier, de geam spart, de sticlă care vine în păr, de sânge, e ceva absolut îngrozitor", a declarat Daniel Ionașcu, la postul de televiziune Antena 3.

Avocatul mărturisește că șoferul camionului care l-a lovit a încercat inițial să șteargă urmele de la locul accidentului. "Singura lui grija a fost sa stearga urmele, pentru a crea o alta teorie. Sigur ca am reusit sa ma dau jos si am filmat. Grija lui a fost sa stearga urmele si sa spuna ca i-am taiat calea, iar dupa ce a fost filmat atunci a sunat la 112", a mai spus avocatul.

Citeşte şi: Premierul Dăncilă S-A CONFORMAT, după ULTIMATUMUL lui Dragnea: Numire de ultim moment în diplomaţie .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.