Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea vine cu noi explicații: 'Declarațiile unui reprezentant al Interpolului pentru mine nu au valoare juridică'

Avocatul Elenei Udrea din România, Veronel Rădulescu, susține că declarațiile șefului biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, nu au valoare juridică de adevăr așa cum ar avea o hotărâre judecătorască.

Citește și: Marko Bela tună și fulgeră împotriva referendumului: 'E deturnare. E ură. Nu e creștinism'

Declarația lui Veronel Rădulescu vine în contextul în care Gustavo Chinchilla a anunţat joi că Elena Udrea şi Alina Bica se află în acest moment în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

„Ce pot să vă spun este că șeful Interpolului nu ia decizii în justiția din Costa Rica, iar declarațiile unui reprezentant al interpolului pentru mine nu au valoare juridică de adevăr așa cum va avea hotărârea judecătorească dată de o instanță a statului respectiv. Am auzit o variantă cum că impediment la extrădare ar fi dacă ar exista un copil cu tată din Costa Rica. Sunt chestiuni de nuanță care vor fi analizate. Analiza se va face pe ansamblul tuturor ce vor fi făcute pe dosarul de extrădare din Costa Rica”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

Citește și: NEBUNIE la DGASPC Teleorman, în urma dosarului lui Liviu Dragnea: angajații se plâng de PRESIUNE

În privința detenției avocatul a mai susținut că:„Există varianta ca după cele 2 luni ca arestul să fie prelungit. Există și varianta ca în calea de atac a recursului să se revină la această măsură a arestării preventive așa cum există varianta ca în baza unei cereri pe care o formulează pe parcursul executării acestui mandat de arestare de 2 luni să fie revocată măsura respectivă sau înlocuită cu o altă măsură: arest la domiciliu, supraveghere...”, a conchis Veronel Rădulescu.

Citește și: ALERTĂ Un deputat PSD a făcut infarct înainte de ședința coaliției pe Legea offshore


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.