Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina anunță că familia adoptivă a făcut SCANDAL la școala micuței. Andronescu a cerut ANCHETĂ

breaking news

Ies la iveală noi informații în cazul fetiței adoptate de un cuplu de americani și ridicată cu scandal și mascați din casa asistenților maternali în care a crescut.

Victor Dumitrică , avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina, a declarat că "Cer să se ridice imaginile de pe camera video a colegiului la care învață fetița. S-a țipat la director. A venit un membru al familiei adoptive și un avocat.

Citește și: Ana Birchall a EXPLODAT la adresa lui Bogdan Licu: 'Cine v-a dat asemenea informații ar trebui să îi fie puțină rușine'

Au intrat peste director, au țipat, au amenințat. Au intrat în clasă cu copiii de față. Aceste scene s-au petrecut cu circa 25 de zile în urmă. Am luat legătura cu organele de anchetă să cer să fie ridicate imaginile de la școală".

Ministrul Educației confirmă incidentul.

"Nu este normal așa ceva. Eu am rugat inspectoratul de la Mehedinți să meargă la școală să facă un raport. Nu se poate să vezi asemenea întâmplări. Cei de la școală nu au cooperat", a declarat Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.