Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea despre starea de alertă: Hărțuire, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea susține că în cei doi ani de stare de alertă în România s-au petrecut enorm de multe abuzuri, sub adăpostul legii. Piperea spune că în țara noastră au fost făcute achiziții cântesc, că oamenii au fost hărțuiți  și că drepturile esențiale au fost încălcate.

La emisiunea de la A3 a lui Răzvan Dumitrescu, din data de 17 februarie 2022 am fost solicitat să fac, după aprecierea mea, topul celor mai mari minciuni din pandemie.

Citește și: Sorina Matei, mesaj necenzurat pentru șeful SRI: Ai rămas la fundul gol

Ca să rămână scris, voila:

(i) starea de alertă a fost impusă și menținută perpetuu, timp de aproape 2 ani, ca măsură de politică sanitară.

Fals.

În realitate, a fost excepționalism economic și juridic, care a permis (și permite) unor tehnocrați auto-mandatați și guvernului prostocrat să facă lucruri niciodată permise în situații normale: achiziții de stat confidențiale, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ (mutarea oricui, oricând, oriunde, cultivarea sinecurilor politice, hărțuirea și șantajul la locul de muncă), subordonarea justiției, transformarea poliției, a jandarmilor și a funcționarilor sanitari în armă totalitară.

(ii) măștile au fost eficiente.

Fals.

De la “masca nu are nicio relevanță în afara spitalelor”, la “masca e sfântă”, la “necesitatea” a trei măști, la utilitatea “acoperitoarelor faciale” (în realitate, măști neconforme), până la “măștile sunt mai eficiente va vakseenul”, totul a fost fals. Pandemia nu s-a terminat. Se va termina curând, dar prin imunizare naturală. Fără mască, pandemia ar fi durat 6 luni. Cu mască, durează 2 ani. Bine că CCR a desființat oug care impunea obligativitatea inutilei cârpi.

(iii) testele pisiar sunt relevante și fiabile.

Fals.

CDC din SUA le-a scos din uz pentru că nu făceau distincția între gripă și c… și că dădeau rezultate fals pozitive chiar și la 3-4 luni după infectare.

Autoritățile europene admit că 30% din rezultate sunt fals pozitive.

În Suedia s-a dat cifra de 90%…

Notă suplimentară: CDC a spus recent pe tuiter că cel puțin 10% din numărul total al materialelor genetice, rezultate ale testelor, au fost colectate (clandestin) pentru a fi folosite pentru secvențieri genetice. Iată adevăratul scop al testării: crearea unei baze de date globale cu privire la amprenta genetică a individului, cu tot cortegiul de riscuri antrenate.

(iv) vakseenul a fost eficient : protectiv și sigur.

Fals.

Varianta Omicron a probat totala ineficiență a vakseenului. Doza a treia a demonstrat caracterul pur temporar al “eficienței”. Nu a existat imunizare individuală, nu a existat imunitate de turmă, nu s-a oprit plandemia (dimpotrivă, doza “completă” a cauzat mare parte din valul 4, iar doza a treia, valul 5). Nu contează că, statistic, au putut apărea cifre (forțate) care arată un număr de cazuri ușoare mai mare în cazul “imunizării”, în raport de ne-“imunizare”. Contează minciuna enormă și criminală confirm căreia vakseenarea este singura soluție de vindecare și prevenție, iar persoanele “imunizate” sunt în siguranță, protejându-i și pe ceilalți.

(v) codul QR a ajutat “luptei” contra plandemiei.

Fals.

Nu a avut niciun efect pozitiv epidemiologic. Dimpotrivă, a favorizat răspândirea bolii, pentru că posesorii codului, chiar pozitivi fiind, au intrat liber în mari și aglomerate comunități, infectându-le.

În realitate, codul QR este un nazipass, care a restrâns totalitar drepturi și a pregătit introducerea în Europa a creditului social de tip chinezesc. Adică, dictatura digitală și apartheidul sanitar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.