Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea, în scandalul protocoalelor cu SRI: 'Singurul protocol de care, foarte probabil, nu vom afla nimic'

Gheorghe Piperea

În contextul dezbaterii publice pe tema protocoalelor încheiate de diverse instituţii cu SRI, avocatul Gheorghe Piperea afirmă că singurul protocol despre care nu vom afla niciodată ce anume conţine este protocolul dintre SRI şi Banca Naţională.

"Toate institutiile publice importante au facut protocoale cu serviciile secrete. Cei din sistemul judiciar recunosc si regreta faptele, dar se dovedeste pe zi ce trece ca mint cand spun ca sri sau dipi sau mai stiu eu ce dreac de serviciu secret nu au facut justitie penala sau trafic de informatii si date cu caracter personal.

Singurul protocol de care, foarte probabil, nu vom afla nimic, niciodata, este cel dintre serviciile secretoase si banca “noastra” centrala. Nu cat e Manole acolo", scrie Piperea pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de kilogramele în plus cu banalul LEUȘTEAN

Inspecţia Judiciară a publicat marţi, 9 octombrie, protocolul pe care l-a încheiat în 2016 cu SRI. Documentul a fost denunţat în martie 2017, iar IJ transmite că nicio acţiune disciplinară nu s-a bazat pe informaţii de la SRI şi nici nu a oferit SRI vreo informaţie.

Pe de altă parte, Camera Deputaţilor a sesizat luni Curtea Constituţională cu privire la protocoalele SRI-PÎCCJ, acuzând Parchetul General că a uzurpat puterea Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.