Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea, perspectivă SUMBRĂ: Iohannis va decreta stare de urgență, ca să închida gurile celor care acuză fraude

cotidianul.ro
piperea-gheorghe

Avocatul Gheorghe Piperea e convins că președintele Klaus Iohannis va declara stare de urgență în curând. Măsura se va aplica în Capitala, spune Piperea, pentru a bloca protestele celor care acuză fraude la alegerile locale.

 

Citește și: Jandarmeria București s-a SUCIT: S-a INTRAT în sala de depozitare a voturilor de la Sectorul 1, dar NU era treaba jandarmilor să păzească

"Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență. Urmăriți cifrele epidemice de azi. Dacă cifra pozitivilor va fi mai mare de 2500, lockdown-ul e cert, cel puțin în București. Luați cu asalt super-market-urile, că rămâneți fără făina, drojdie, ulei și hârtie igienică.

PS “Justițea” poate funcționa și online. Alegerile pot fi anulate pentru fraudă și prin procese derulate pe skype/zoom/Teams/google meet",. , scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.