Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Mario Iorgulescu rupe tăcerea: Unde este, de fapt, fiul președintelui LPF, după ce A UCIS un tânăr

Avocatul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, acuzat de uciderea unui tânăr într-un accident rutier, a vorbit despre starea de sănătate a clientului său. Potrivit apărătorului, fiul președintelui LPF nu ar fi fost internat la spitalul bogătașilor din Italia, San Raffaele, ci într-un spital obișnuit de terapie intensivă. Mario Iorgulescu și-a revenit, se mișcă, mănâncă și vorbește. Avocatul spune, însă, că procedurile trebuie continuate. În permanență anchetatorii sunt informați cu privire la evoluția pacientului. Apărătorul lui Mario Iorgulescu a mai adăugat că imediat ce va fi posibil, clientul său se va pune la dispoziția anchetatorilor.

”Mario Iorgulescu nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind ‘a bogatasilor’, ci într-un spital de stat la secția Terapie Intensivă.

DOCUMENTUL trimis de avocatul lui Mario Iorgulescu poate fi citit AICI

În prezent, Mario Iorgulescu se află în continuare internat urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei.

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judicioare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei.

Transferul domnului Mario Iorgulescu în Italia a reprezentat o operațiune impusă de situația medicală critică a acestuia și cu scopul salvării vieții. Transferul nu a împietat și nu impietează asupra desfășurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenența statului italian la UE.

Citește și: Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’

Având în vedere că toate informațiile false și provocatoare au fost publicate în condițiile existenței unui dosar penal pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, subliniem că organele juridice au avut în orice moment toate detaliile în legătură cu locul în care se află domnul Iorgulescu Mario, aceeași fiind situația și în prezent.

În condițiile dificile date, familia a manifestat deplină cooperare posibilă cu autoritățile statului român.

Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătură cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente și exclusiv rolul organelor judiciare și al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora”, se arată în comunicatul de presă transmis de avocatul lui Mario Iorgulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.