Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Trump amenință cu dezvăluiri BOMBĂ: Stați să vedeți când ajungem la România

RFE/RL
Rudolph Giuliani

Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudi Giuliany, a explicat că pregătește o serie de dezvăluiri explozive despre Joe Biden. El a spus că vor ieși la iveală afaceri necurate ale lui Biden și a avertizat: stați să vedeți când ajungem la România.

Citește și: Fostă deținută politic îl SPULBERĂ pe Mihai Șora: Îmi este scârbă! Este înfiorător!

"Presa de la Washington a acoperit aceste lucruri în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal de corupție masiv din perioada Administrației Barack Obama", a declarat Rudy Giuliani într-un interviu acordat postului tv Fox News.

"Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău». Stop, stop, nicio investigație. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când președintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău", a continuat Giuliani, criticând atitudinea presei americane față de președintele SUA. De ce există acest tratament diferențiat față de republicani, a continuat Giuliani, denunțând ancheta "falsă" a Camerei Reprezentanților și faptul că presa ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat.

"Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informațiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeți când vom ajunge la România (...)", a subliniat Giuliani, numindu-l "escroc" pe Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.